Esküvői smink a 20-as évek stílusában

Mostanában egyre divatosabbak a tematikus esküvők. Különböző témák vagy korok jelennek meg ruhában, sminkben, a dekorációban vagy a helyszín kiválasztásánál is. A lényeg, hogy a stílus jegyek megjelenjenek, de modern formában, a mai igényekhez és a párhoz igazodva.

A mai modern menyasszonyi smink az üdeségre és a makulátlan bőrre teszi a hangsúlyt, ami nagyon jól bele illik a 20-as évek stílusába. Hiszen a porcelán bőr ebben a korban nagyon fontos volt. Fekete szemeket, vékony, nagyon íves szemöldököt és vörös, szív alakú szájat festettek maguknak a hölgyek.

A 2015-ben a 20-as évek sminkje kevésbé kontúros. A fekete szemsatírt különböző árnyalatokkal lehet helyettesíteni – mélykék, padlizsán, sötétlila, sötétzöld. De lehet kombinálni a színeket is. Az itt látható szemsmink például fekete és bordó színárnyalatokat tartalmaz, ez lágyítja a tekintetet.

20-as-smink

A rúzs árnyalata sem sötét vörös, mint az eredeti 20-as évek sminknél, hanem világosabb, rózsaszínes piros árnyalat. A szemöldök itt is határozott és ívelt, de igazodik a menyasszony eredeti szemöldökvonalához. Az arcpír, pedig szintén rózsás piros árnyalatú, ettől lesz “ártatlan” az összhatás. 🙂

Kiegészítőként egy fejpánt van a menyasszony homlokán, melyet egy gyönyörű ritka élő virág díszít. A frizura szintén magán viseli a stílusjegyeket, hiszen a fodrász marcell hullámba fésülte az ara homlokán a haját, majd apró csavarásokkal tűzdelve rögzítette hátul azt.

20-as-fejdísz20-as-frizura

Smink: Borsche Annamária Szépleszel Beauty
Frizura: Kovács Eszter Eszter Hajstúdió
Fejdísz: Gáll Linda Csupa virág by Linda
Fotó: Szebényi Éva és Farkas Alíz ImpressionArt
Vörös Ákos redphoto.hu