Esküvőre fel! Télen is…

Ha tél, akkor hó, hideg és csodás fények a városban. Bár a hó elmaradt, nagyon sok fa alatt volt az ajándék egy gyűrű. Máris kezdődhet a tervezés! 🙂

Hoztam nektek egy válogatást a téli esküvőkről, ha már aktuális. 🙂

Ha téli esküvőt szeretnénk az első legfontosabb, hogy ne fázzunk! Ruhánk legyen dupla, akár tripla rétegű, hiszen a mínusz fokokban senki nem szeretne megfázni… főleg nem az esküvője napján. Ezek a ruhák varázslatossá teszik az egész esküvőt. És még fázni sem fázunk benne…

teli-eskuvo2teli-eskuvoA második lényeges pont, a helyszín. A szertartás ideje alatt lehet kültéri helyszín és beltéri is, de a lakodalom alatt célszerű fűthető helyet keresni. A tél egyenlő a természettel, így naturális dekorációk előnyt élveznek. Láthatjátok, hogy mennyire otthonossá lehet varázsolni az esküvőt. Nagy kedvencem bögreimádóként a második kép, hiszen egy bögrében bármit lehet tálalni így tökéletes welcome drinkek szervírozásában, vagy akár köszönő ajándéknak is adhatjuk.

teli-eskuvo4

A téli hangulatot a dekorációban tudjuk leginkább visszaadni. Az alábbi válogatásomban a szívemhez közelálló dekorációkat válogattam össze nektek. Erről többet nem is szeretnék írni, a képek önmagukért beszélnek.

teli-eskuvo5
Végül, de nem utolsó sorban három tortát hoztam, két különböző stílusban. A naked cake-re hallgató süti maga a polihisztor, ugyanis bármelyik évszakban megállja helyét. A többi torta pedig a klasszikus téli esküvők kihagyhatatlan alapanyaga. Akár élő virággal, akár téli hópelyhekkel díszítjük.

teli-eskuvo6

 

Remélem ti is elkalandoztatok velem együtt, és ha szükségetek van segítségre csak írjatok, vagy hívjatok bátran!

Szerző: Gáll Diana füredwedding.hu

Fotó: redphoto

Virág: Csupavirág by Linda

Fotó forrás: Pinterest.com