Esküvői helyszín

Balatonfüredi Evangélikus Gyülekezet

Balatonfüredi Evangélikus Gyülekezet

Kedves Jegyespár! Életük egyik legfontosabb napjára készülnek.Egy olyan napra, ami tele van szebbnél-szebb álmokkal.Talán egyik kimondott vagy csak remélt vágyuk az is, hogy házasságukon ott legyen Isten áldása.Álmodtak arról, hogy akár egyházi esketésük is legyen? A Balatonfüredi Evangélikus Egyházközség és annak lelkésze örömmel áll a rendelkezésükre, hogy esketésük történjék… – akár a Bajcsy-Zsilinszky utca 15....

Balaton Étterem

Balaton Étterem

Egy profi csapat gondoskodik a remek ételekről , valamint a színvonalas kiszolgálásról. Segítünk , hogy esküvőjük napja , valóban életük felejthetetlen élményévé váljon.

Vámosi Betyár Csárda és Catering

Vámosi Betyár Csárda és Catering

Egy igazán különleges, emlékezetes esküvőt szeretnétek? Vagy csak belekóstolnátok a betyáros életbe? Akkor a 18-19. századi Vámosi Betyár csárda a megfelelő helyszín Nektek! Az épület leírhatatlanul patinás, valódi történelmi-vidéki hangulatot áraszt.

Kalandsziget Tihany

Ha szeretnél a barátnődnek, vagy barátodnak egy felejthetetlen élményt szerezni utolsó „szabadon” töltött óráiban, ne habozz, válaszd ilyenkor is a kalandot!

Szabó és Fia Borpince

Szabó és Fia Borpince

Szeretettel várjuk Balatoncsicsón a Nivegy-völgy szívében a Szabó és Fia Borpincénél. Otthonos hangulatot biztosítunk családi és céges rendezvények, lebonyolításához.

Hajógyári Kikötő és Étterem

Hajógyári Kikötő és Étterem

Ha a „Boldogító Igent” egy igazán exkluzív, kikötői környezetben szeretné kimondani, csodálatos tihanyi panorámával, közvetlenül a Balaton parton, megtalálta, amit keres.

Baricska Csárda

Baricska Csárda

Csárdánk az elmúlt 200 év során számos rendezvénynek adott otthont. Tapasztalataink alapján készségesen állunk az Önök rendelkezésére, ha esküvőjét, illetve a lakodalmat nálunk szeretné tartani. A