Esküvői helyszín

Balatonfüredi Evangélikus Gyülekezet

Balatonfüredi Evangélikus Gyülekezet

Kedves Jegyespár! Életük egyik legfontosabb napjára készülnek.Egy olyan napra, ami tele van szebbnél-szebb álmokkal.Talán egyik kimondott vagy csak remélt vágyuk az is, hogy házasságukon ott legyen Isten áldása.Álmodtak arról, hogy akár egyházi esketésük is legyen? A Balatonfüredi Evangélikus Egyházközség és annak lelkésze örömmel áll a rendelkezésükre, hogy esketésük történjék… – akár a Bajcsy-Zsilinszky utca 15....

Balaton Étterem

Balaton Étterem

Egy profi csapat gondoskodik a remek ételekről , valamint a színvonalas kiszolgálásról. Segítünk , hogy esküvőjük napja , valóban életük felejthetetlen élményévé váljon.

Vámosi Betyár Csárda és Catering

Vámosi Betyár Csárda és Catering

Egy igazán különleges, emlékezetes esküvőt szeretnétek? Vagy csak belekóstolnátok a betyáros életbe? Akkor a 18-19. századi Vámosi Betyár csárda a megfelelő helyszín Nektek! Az épület leírhatatlanul patinás, valódi történelmi-vidéki hangulatot áraszt.

Kalandsziget Tihany

Ha szeretnél a barátnődnek, vagy barátodnak egy felejthetetlen élményt szerezni utolsó „szabadon” töltött óráiban, ne habozz, válaszd ilyenkor is a kalandot!

Szabó és Fia Borpince

Szabó és Fia Borpince

Szeretettel várjuk Balatoncsicsón a Nivegy-völgy szívében a Szabó és Fia Borpincénél. Otthonos hangulatot biztosítunk családi és céges rendezvények, lebonyolításához.

Baricska Csárda

Baricska Csárda

Csárdánk az elmúlt 200 év során számos rendezvénynek adott otthont. Tapasztalataink alapján készségesen állunk az Önök rendelkezésére, ha esküvőjét, illetve a lakodalmat nálunk szeretné tartani. A