Balaton Étterem

A Balaton étterem a Tagore sétány csodálatos környezetében, a Balaton partjától mindössze 50m-re elhelyezkedő épület, elbűvölő balatoni panorámás terasszal, mely kiváló helyet biztosít egy kellemes és meghitt esküvő lebonyolítására.

Csapatunk mindenben az ifjú pár rendelkezésre áll ahhoz, hogy az esküvő napja feledhetetlen és tökéletes legyen az első pillanattól egészen a záró táncig.

Helyszín: Balaton étterem, Balatonfüred Kisfaludy utca 5.

Befogadóképesség: 100-120 fő, mely létszám mellett igény szerint tágas tánctér is kialakítható. Éttermünk több kisebb teremmel is rendelkezik, illetve balatoni panorámás terasszal, mely kordonnal leválasztható.

Terembérleti díjat nem számolunk fel!

Az étterem balatoni panorámás teraszán lehetőség nyílik a polgári szertartás megrendezésére is.

 

Menü: Éttermünk több féle menüsorral és italcsomaggal rendelkezik kifejezetten esküvők alkalmára. Például: welcome csomagok, hagyományos-, éjféli-, büféasztalos és hét fogásos menüsorok.

A menü és italcsomagok 0-3 év között ingyenesek, 4-13 éves kor közötti gyermekek számára pedig 50% kedvezményt biztosítunk.

Dekoráció és berendezés: Az ifjú pár igényeinek megfelelően széksoros vagy körasztalos elrendezést tudunk biztosítani. Minden esküvő egyedi díszítést kíván, hiszen az alkalom is egyedülálló minden pár életében. Mi pedig 100%-ig állunk rendelkezésükre az ötletek megvalósításában, melyben nagy gyakorlattal rendelkező, dekorációs és esküvőszervező partnereink állnak segítségünkre.