FüreDiCabrio

Bérlehető autók esküvőre, fotózásra.

BMW 730i

Egy igazi klasszikus, a 80-as évek végének luxusautója. Álomesküvőd egyedi kiegészítője lehet ez az egyedi menyasszonyi autó, amely a kényelmet és eleganciát ötvözi a retro jegyében. Az autó fotózásra is bérelhető, igény esetén dekorációról is gondoskodunk, de saját dekoros is díszítheti. Ár megegyezés szerint, amely tartalmazza a sofőr szolgáltatást is.

BMW 318 cabrio

Szabadság szerelem! Ezt szimbolizálja ez a kényelmes kabrió, ami egy tematikus esküvőn kiváló választás lehet, mivel hangulatában és formavilágában is egyedi, könnyen társítható. Páratlan élmény amikor a fátylat meglebbenti a szél és érzed: megérkeztél. Az autó fotózásra is bérelhető, igény esetén dekorációról is gondoskodunk, de saját dekoros is díszítheti. Ár megegyezés szerint, igény esetén sofőrt is biztosítunk.

BMW Z3

A James Bond autó. Egyedi időtlen formavilágával kiváló választás egy különleges fotózáshoz, de bevállalósabbak menyasszonyi autónak választhatják. A sportos elegancia, a kényelem és a vagányság –e típus védjegye. Te is álmodtál arról, hogy a titkosügynök oldalán feszítesz, hát itt az alkalom legyél a te James Bondod vagány dívája! Igény esetén dekorációról is gondoskodunk, de saját dekoros is díszítheti. Ár megegyezés szerint, igény esetén sofőrt is biztosítunk.

BMW 525d

Modern, előkelő, mégis sportos. A bézs belső és a panoráma tető olyan enteriőrt kölcsönöz az autónak, amely egyedi hangulatot varázsol és elvarázsolja utasait. Csendes suhanása és kényelme felteheti a koronát a felejthetetlen Nagy Nap eseményeire. Tematikus esküvő esetén is jól illeszthető több témakörhöz, fekete színével magára vonzza a pillantásokat. Az autó fotózásra is bérelhető, igény esetén dekorációról is gondoskodunk, de saját dekoros is díszítheti. Ár megegyezés szerint, amely tartalmazza a sofőr szolgáltatást is.