Kalandsziget Tihany

ESKÜVŐ ÉS KALANDPARK?

LÁNYBÚCSÚ-LEGÉNYBÚCSÚ?

ESKÜVŐI FOTÓZÁS?

EGY KÜLÖNLEGES HELYSZÍN?

IRÁNY A KALANDSZIGET-TIHANY!

Ha szeretnél a barátnődnek, vagy barátodnak egy felejthetetlen élményt szerezni utolsó „szabadon” töltött óráiban, ne habozz, válaszd ilyenkor is a kalandot!

Hogy miről is van szó?

Segítségül magunkról pár információ:

Kalandparkunk a KALANDSZIGET-TIHANY, festői környezetben a tihanyi félszigeten a Gödrös szabad-strand szomszédságában található.

Különleges helyről van szó. Páratlan élmény a park különleges atmoszférája, egyedi klímája, mivel erdős területén, egyben közvetlenül vízpart mellett terül el. Nyáron különösen kellemes magas páratartalmú levegő biztosítja a hűs levegőt a forró napokon. Tavasszal és ősszel friss balatoni levegőt élvezheti aki hozzánk látogat.

Az erdő szolid vadsága, és a természet közelsége, mindenki számára különleges élményeket tartogat. Öt felnőtt akadály- és csúszópályánkon, és a gyerekvilágban a legkisebbek számára, mindenki megtalálja a maga számára a kihívást, a különböző magasságokban, akár 10-12 méteren.

Mit kínálunk egy tökéletes lánybúcsúhoz, vagy legénybúcsúhoz, vagy az esküvői fotóhoz, vagy netalán az esküvőhöz?

Rugalmasan segítünk a szervezésben ha kell, és bármilyen kéréssel fordulhattok hozzánk, amivel emlékezetessé szeretnétek tenni ezeket az egyedülálló eseményeket!