Kelemen Kata – táncoktató

Kelemen Kata vagyok, EHFA sportedző. A tánccal már kiskoromban összehozott az élet, először standard és latin táncot, majd néptáncot tanultam, emellett kezdtem el megismerkedni a hip-hop stílus rejtelmeivel és 18 évesen elkezdtem órákat tartani több fitnessben és a tánciskolámban. Innen egyenes út vezetett a formációs táncok oktatásához főiskolás gólyáknak vagy épp végzős középiskolásoknak. Jegyespároknak pár éve kezdtem el táncot tanítani, vagy akár bevonva a vőfélyeket/koszorúslányokat/barátokat nagy össznépi formációs koreográfiát létrehozni.
Az esküvői nyitótánc a koreográfia bonyolultságától és a Ti táncos előképzettségetektől függ. Vallom, hogy mindenki tud táncolni és a ritmusérzék fejleszthető, tanítható. Célom, hogy a jeles napon a tanultakat teljes nyugalommal, élvezettel és mosolyogva táncolhassátok el. Kihozom belőletek a maximumot.

Az oktatás teljes mértékben a Ti igényeitekhez igazodik, legyen szó a zeneválasztásról, a stílusról, az időbeosztásról és a koreográfiáról.
Táncstílusok: angol keringő, bécsi keringő, tango, cha-cha-cha, rocky – jive, rumba, salsa – mambo, samba, hip-hop, néptánc/cigánytánc, videoklip tánc, vicces mix tánc.