Szabó és Fia Borpince

Szeretettel várjuk Balatoncsicsón a Nivegy-völgy szívében a Szabó és Fia Borpincénél. Otthonos hangulatot biztosítunk családi és céges rendezvények, lebonyolításához.
Nyugodt, kellemes környezetben szeretné tartani eljegyzési partiját, esküvőjét? Nagy tapasztalattal, nagy választékkal, házias ízekkel és vendégszeretettel várjuk! Rendezze esküvőjét zártkörűen, ahol nem csak egy különtermet kap, hanem egy egész házat kerttel, nyitott és fedett terasszal mely akár 90-100 fő befogadására is alkalmas. Vendégeit elszállásolhatja pincészetünknél és környékén. A megrendelővel való személyes megbeszélésen bármilyen kérésüket, ötletüket felvethetik. Polgári vagy egyházi szertartást rendezhetnek a kertben vagy a teraszon, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a Balatonra. Ha kisebb létszámú esküvőt terveznek akkor is keressenek minket bátran!
Minden házasodni készülő párnak személyre szabott árajánlatot adunk! Bízza ránk e felejthetetlen esemény lebonyolítását! A Szabó és Fia Borpincészet várja esküvői vacsorák, vagy ceremóniák, ünnepségek megrendelését!