Vámosi Betyár Csárda és Catering

Esküvő

Amit kínálunk: egy igazi falusi lakodalom, megfűszerezve bőséges lakomával, igény esetén egy betyáros menyasszonyrablással.
Esküvők, rendezvények idejére terembérleti díjat és felszolgálási díjat nem számolunk fel! Az esküvői menüt 6 éves korig ingyen, 14 éves korig 30% kedvezménnyel biztosítjuk!
A csárda udvarában a polgári esketés lebonyolítása megoldható. A gyerekeknek játszósarok kialakítható. Az étterem kültéri kemencével rendelkezik, így lehetőségünk nyílik frissen sült kenyeret, langallót is felszolgálni a rendezvényeinken!

Catering szolgáltatás

A Vámosi Betyár csárda azon túl, hogy egy kiváló nyári esküvő helyszín, nem csak helyben biztosít esküvői szolgáltatást. Az elmúlt években egyre nagyobb igény mutatkozott arra is, hogy a csárda külső helyszíneken mutassa meg a múlt szokásait és emellett catering szolgáltatást is nyújtson. A csárda természetesen nem csak a tradicionális gasztronómiát képviseli, minden igénynek meg tud felelni. Remek módon ötvözi a jelent és a múltat, igazodik mindenben a párok igényeihez.
Üzleti, céges rendezvények esetén is tud biztosítani catering szolgáltatást.