Yildizlar Hastánccsoport

Az igazi hastáncműsor emeli az esküvő meghittségét, elvarázsolja a vendégeket, de nem vonja el a figyelmet az ifjú párról. Bizonyos vonásaiban a hastánc, a mai napig kapcsolódik a termékenység gondolatához. Egyiptomban, Törökországban ma sem képzelhető el esküvő, hastánc nélkül. Ez a szokás a XXI. században is elterjedt lett a nyugati világban.
 
A műsor megtervezése során átbeszéljük az előadást, a közös táncot és a közönség bevonását. Az előadás az esküvő, lakodalom bármely időpontján szerepelhet.
A leánybúcsúkon a táncelőadás, a közös tánc, a mozdulatok, egy kis koreográfia megtanulása összehozza a meghívott vendégeket. Felhőtlen szórakozást jelent minden korosztály számára. Rendszeres magán órák keretében a menyasszony akár saját meglepetés koreográfiát is elsajátíthat az esküvőre vagy a nászútra! Ne feledjük, hogy a hastánc remek feszültségoldó, s az esküvő előkészületei során valljuk be bátran, van mit oldani!
 
Ha a legénybúcsún szívesen látnak egy kis nőiességet, amit a hastánc látványával meg is kaphatnak, akkor örömmel vállaljuk a felkérést.